Το ΘΕΑΜΑ (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία) ανακοίνωσε την πρώτη του παιδική παραγωγή για την περίοδο 2018 – 2019 στο θέατρο Από Μηχανής, στo πλαίσιo Συνέντευξης Τύπου του θεάτρου για την νέα σεζόν. Η παράσταση με τίτλο «Νάρκισσος & Ηχώ… και άλλες μεταμορφώσεις» έχει στόχο την διαμόρφωση αντιλήψεων γύρω από την αναπηρία, ενθαρρύνοντας μέσα από την θεατρική πράξη και την διάδραση επί σκηνής, την παρατήρηση και τον διάλογο από την παιδική κιόλας ηλικία.

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στη σκηνή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ολοκληρώθηκε η διαδρομή των παραστάσεων των «Περσών». Μία διαδρομή που ξεκίνησε από ένα σημείο εξέλιξης ως προς την ευρύτερη ανταπόκριση του έργου του ΘΕ.ΑΜ.Α. με την επιλογή της παράστασης για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από τον καλλιτεχνικό του διευθυντή κ. Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, όπου παρουσιάστηκε στις 13 και 14 Ιουλίου 2016 στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου.

Η επαγγελματική θεατρική ομάδα «Θε.αμ.α.» (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία) συμμετείχε μέσω του ιδρυτή της Βασίλη Οικονόμου (Σκηνοθέτης- Ηθοποιός ΑμεΑ) στο διεθνές φεστιβάλ ειδικών επαγγελματικών θεατρικών ομάδων «Proteatr» που διεξήχθη στη Μόσχα (Πολιτιστικό Κέντρο ZilZc) από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου (2013). Το «Proteatr» αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα διεθνή φεστιβάλ στην κατηγορία του και με την άρτια οργάνωσή του αποδεικνύει κάθε χρονιά ότι η επαγγελματική αξίωση των ηθοποιών ΑμεΑ είναι μία αλήθεια που πρέπει να μοιραστεί σε όλο τον κόσμο.

Tο Σαββάτο 18/8/2012 το βράδυ παρακολουθήσαμε στην κατάμεστη αίθουσα των αποθηκών ΑΣΟ στο Κιάτο την Θεατρική Ομαδα Θε.Αμ.Α. στο νέο δραματικό έργο «αύριο» της Εφης Τούμπα σε σκηνοθεσία Βασίλη Οικονόμου. Η εξαιρετική ερμηνεία των ηθοποιών καθήλωσε τους θεατές από την αρχή μέχρι το τέλος. Την παράσταση έκλεισε ο συγκλονιστικός μονόλογος της Χριστίνας ... μια γροθιά στο στομάχι όλων μας.