Βασίλης Οικονόμου

Γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Πρόβα» της Μαίρης Ραζή (Άτομο με Αναπηρία – ΑμεΑ- που πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις Ανώτερης Δραματικής Τέχνης του Υπουργείου Πολιτισμού) και του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης.

περισσότερα...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΠΟΥΚΑΣ

Απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Βογιατζή – Τράγκα. Μέλος του ΘΕ.ΑΜ.Α. από το 2014, με ερμηνείες ως ηθοποιός στις παραστάσεις των έργων Η Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου του Edward Albee, Ιάκωβος ή Υποταγή του Eugène Ionesco και Πέρσες του Αισχύλου.

περισσότερα...
Πάνος Ζουρνατζίδης

Πάνος Ζουρνατζίδης

Απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας των ΤΕΙ Αθήνας και του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Από το 2001 έπειτα από τροχαίο που του προκάλεσε σοβαρό τραύμα στην σπονδυλική στήλη είναι παραπληγικός. Η θεατρική του ενασχόληση ξεκίνησε το 2003 ως μέλος του θεατρικού τμήματος του ΠΑΣΥΠΚΑ συμμετέχοντας στην παράσταση «Χειραφέτησις» του Γεωργίου Σουρή σε σκηνοθεσία Αγγέλας Καζακίδου.

περισσότερα...

ΧΑΝΝΑ ΕΛ ΧΑΤΖ ΟΜΑΡ

Γεννήθηκε στο Κουβέϊτ από Ελληνίδα μητέρα. ‘Εχει Σύνδρομο Down με τις συνεπαγόμενες μαθησιακές δυσκολίες. Παρακολούθησε βασική εκπαίδευση  στις ΗΠΑ, την Ιορδανία, Ηνωμένο Βασίλειο και τα τελευταία 10 χρόνια στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Κατάρτισης «Μαργαρίτα» στην Ελλάδα.

Μιλάει εκτός της ελληνικής, την αγγλική γλώσσα σε άριστο επίπεδο και σε πολύ καλό επίπεδο την Αραβική γλώσσα.

περισσότερα...

Κωνσταντίνος Λούκας

Γεννήθηκε στην Αθήνα με μειωμένη όραση. Συμπλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο «Σικιαρίδειο Ίδρυμα» και στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Το Εργαστήρι». Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στην ομάδα καλαθοσφαίρισης των Special Olympics.

περισσότερα...
Χριστίνα Τούμπα

Χριστίνα Τούμπα

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος της Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εκ γενετής εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία και σήμερα διδάσκει ως καθηγήτρια κοινωνικής αγωγής σε σχολείο ειδικής αγωγής.

περισσότερα...
Μαρίνα Μπεσίρη

Μαρίνα Μπεσίρη

Από το 2011 είναι μέλος της ομάδας "ΘΕ.ΑΜ.Α." με συμμετοχή στην παράσταση "Ήρωες και Μύθοι" (ρόλος: Κυρία Γκρέις "Αυτό το κάτι που δεν λέγεται") βασισμένη σε μονολόγους από τα κορυφαία θεατρικά έργα του Τέννεσση Ουίλλιαμς που έκανε πρεμιέρα στην κεντρική αυλή του πολυχώρου "Τεχνόπολις" (Γκάζι) στις 25/07/2011.

περισσότερα...
Έφη Τούμπα

Έφη Τούμπα

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Από τα δώδεκά της χρόνια ζει στην Αθήνα. Ο δύσκολος προσωπικός της αγώνας την ενέπνευσε να γράψει τους πρώτους ποιητικούς στίχους πριν δεκαεπτά χρόνια.

περισσότερα...